‘s Nachts droom ik van vrede verkocht aan Aufbau Verlag

Het ILB heeft de rechten van ‘s Nachts droom ik van vrede van Carry Ulreich aan Aufbau Verlag verkocht.

De Rotterdamse Anne Frank, zo omschrijven historici haar. Zelf houdt de Joodse Carry Ulreich het liever op Anne Frank met een happy end. Ze is nu negentig en woont al 70 jaar in Israël. Tijdens de Tweede Wereldoorlog dook haar familie onder en al die tijd hield Carry een dagboek bij. Als door een wonder overleefde haar hele familie de gruwelen en vandaag deelt ze haar schrijfsels voor het eerst met de wereld. Het boek ’s Nachts droom ik van vrede geeft een intieme inkijk in het leven en de gedachten van een Joods-Rotterdams tienermeisje.

In november 2016 was Carry Ulreich met haar indrukwekkende verhaal te zien bij RTL Late Night.